Corona-update 11-04: Activiteiten Zwemclub, opstart landtraining

Submitted by ZCKwebmaster on Sun, 04/11/2021 - 14:07

 Corona

Enkele weken geleden zijn we gelukkig weer op kunnen starten met zwemles. Kindjes kunnen de draad weer oppakken, weer wennen aan het water, en verder met de les op weg naar het diploma.

Zo snel als mogelijk is zal er een afzwemmoment worden ingepland. We proberen zo veel mogelijk te doen, voor de zomervakantie daar is. Nauw contact met ZC de Honte, zodat optimaal afgestemd en samengewerkt kan worden.

De begeleiding en contacten voor de diplomazwemmertjes verloopt via onze dames van de zwemles.


Start Landtraining:

Nu het voorjaar wat gevorderd is, wat helaas aan de temperatuur deze afgelopen week niet af te lezen was, kunnen we ook een volgende stap zetten voor de overige zwemmers. Zwemmen mag helaas nog niet, maar evenals vorig jaar kunnen we wel landtrainingen opstarten. Een goede manier om fysiek bezig te zijn, waar nodig terug op kracht te komen, ter voorbereiding op het moment dat we terug het zwembad in mogen duiken.

En vooral ook om terug te kunnen genieten van het clubgevoel. Met je leeftijdsgenoten en vrienden samen te sporten.

De landtrainingen vinden plaats op het grasveld achter zwembad Reynaertland (dinsdag) en het parkeerterrein van zwembad Reynaertland (zondag).

Op zondagen van 9.00 tot 9.45 voor de groep 18 jaar en ouder

Van 10.00 tot 10.45 voor de groep tot en met 17 jaar.

Op dinsdagen van 18.00 tot 18.45 de groep tot en met 17 jaar.

Vanaf 19.00 tot 19.45 uur de groep 18 jaar en ouder.

De eerste landtrainingen zullen zijn op dinsdag 13 april.

In de bijlage het protocol voor deze landtrainingen. Afgestemd met betrokken partijen, zoals de gemeente Hulst en Reynaertland. En uiteraard een groep vrijwilligers die garant staan voor begeleiding tijdens de trainingen. Hierin de details, spelregels en procedures.

Kernzaken:

  • Enkel als je geen corona-gerelateerde klachten hebt, kom je trainen;
  • Er geldt een maximum van 30 deelnemers per sessie. Aanmelden is komen (tenzij klachten optreden, in dat geval meld je je af !);
  • Aanmelden verplicht via email naar secretaris@zckoewacht.nl
  • Aanmeldingen worden 's avonds voorafgaand aan de volgende landtraining bevestigd
  • Geen publiek, geen mogelijkheid aanwezig te zijn. 
  • Belgische leden zijn op zich welkom, maar bepaalde richtlijnen aangaande (noodzakelijke)reizen zijn van kracht. Zwemclubs zijn hiervoor niet verantwoordelijk, en kunnen hiervoor ook geen verantwoordelijkheid nemen. Aanmelden geldt ook voor Belgische leden.
     

Blij dat we weer een volgende stap kunnen zetten. Hopelijk kunnen we allemaal snel weer zwemmen. Elke dag komt dat moment weer dichterbij. Tot die tijd, als je wilt, meld je aan voor de landtraining, en boven alles: blijf gezond.