LET OP: Aangepaste trainingstijden/dagen voor baan 1 en 6.

Ingediend door webmasterKoewacht op ma, 09/09/2019 - 13:07

Beste beginnende zwemmers en zwemlessers,

Ondertussen hebben we bijna de eerste week binnen trainen er weer opzitten en daar hebben we ontdekt dat de veranderingen nog niet duidelijk zijn bij iedereen. Daarom willen we jullie aandacht vragen voor onderstaande informatie met betrekking tot het nieuwe seizoen die afgelopen week ingegaan is.


Dit jaar starten we met iets nieuws voor de beginnende zwemmers, baan 1. Het zogenaamde STARTPLAN. Hierin zullen zwemmers die net klaar zijn met diploma zwemmen en de nieuwe zwemmers, technisch opgeleid worden tot beginnend wedstrijdzwemmer. Dit om de kloof van de zwemles naar wedstrijdzwemmen kleiner te krijgen en beter inzicht te krijgen wie welke aandacht nodig heeft. Meer gericht op de techniek, meer aandacht voor deze groep zwemmers. Kleine stapjes, onderdelen van het zwemmen. Gerichte trainingen.

Zwemmers die in aanmerking komen voor het startplan kunnen zwemmen op dinsdag en donderdag en zullen elke laatste woensdag van de maand een beoordelingsmoment hebben waarin ze kunnen laten zien wat ze geleerd hebben.
Om de aandacht juist te verdelen nodigen we de zwemlessers uit om op woensdag en donderdag te komen trainen. Beide groepen, zowel startplan als zwemlessers, zijn welkom op zondagochtend voor de training.

De trainers zullen de zwemmers opvangen en hierin wegwijs maken. Indien zwemmers bepaalde dagen niet kunnen trainen, zal worden gekeken voor een oplossing. 

Om de overgang langzaam op te bouwen, zal baan 6 op woensdag 1 uur trainen. 

Dit betekent onderstaande trainingstijden:
Reynaertland:
Dinsdag 17.50 – 18.50 uur
Woensdag 18.15 – 19.45 uur (baan 1 geen training op woensdag, baan 6: 18.15 – 19.15 uur)
Donderdag: 17.50 – 18.50 uur
Zondag: 8.45 – 9.45 uur

Wachtebeke (Baan 2, 3 en 4 na goedkeuring coördinatoren ivm 50-m bad):
Vrijdag: 19.00 – 20.30 uur (LET OP: start is vrijdag 27 september)

Indien hier vragen over zijn, kan je reageren op deze mail of komende week bij de trainingen.