Start seizoen wedstrijd zwemmen 2019-2020

Ingediend door webmasterKoewacht op wo, 28/08/2019 - 07:23

Sprint

Beste ZCK-ers.

Dinsdag 3 september starten we weer met training in Reynaerland. De vertrouwde uren zijn beschikbaar:

Reynaertland:
Dinsdag 17.50 – 18.50 uur
Woensdag 18.15 – 19.45 uur (met uitzondering van baan 1 en 6: 18.15 – 19.15 uur)
Donderdag: 17.50 – 18.50 uur
Zondag: 8.45 – 9.45 uur

Wachtebeke (goedkeuring coördinatoren vereist ivm 50-m bad):
Vrijdag: 19.00 – 20.30 uur (LET OP: start is vrijdag 27 september)

Ook dit jaar hebben we de mogelijkheid bij de Honte mee te trainen. Dit zal in overleg gaan, zoals afgelopen seizoen.

De trainingstijden kunt U ook altijd hier terugvinden.  
 Uiteraard hebben we er weer volop zin in. De jaarplanning is gemaakt, en wordt omgezet in trainingen. De trainers staan te trappelen. De wedstrijdzwemmers zullen, zoals bekend, een grote verandering ondergaan. We gaan de wedstrijden zwemmen als startgemeenschap (SG) De Marlijn. De eerste wedstrijd is zondag 22 september: de Van Kerckhoven Cup / Junioren/Jeugd.

Dat weekend is niet enkel de start van het binnenseizoen qua wedstrijden, maar ook de officiële start van de startgemeenschap. Hou daarom zo veel mogelijk dit weekend vrij, en hou de mail, de website en facebook in de gaten. Want we zullen op korte termijn met het draaiboek komen voor de activiteiten die dat weekend georganiseerd zullen worden. Zoals teambuiliding-activiteiten, gezamenlijke training, uitreiking clubtenu met uiteraard een groepsfoto. En op zondag uiteraard de wedstrijd zelf. Maar we zullen ook ruimte vrijmaken voor informatie deling. Hoe gaan we om met de wedstrijden, wat verandert er ?  Er zal vanuit email adressen van de startgemeenschap info gedeeld worden. Maar zeker ook de mogelijkheid bieden zaken toe te lichten. Met klem wil ik benadrukken dat vragen en opmerkingen ook vooraf en achteraf gemeld kunnen worden.

Die wedstrijd is de Van Kerckhoven Cup, dus een prijs die we als club kunnen winnen (wat we natuurlijk graag willen als start van het binnen seizoen, en als start van de SG)), maar daarnaast zijn de programma;s van de junioren/jeugd deel 1 erin verweven. Uitnodiging volgt op korte termijn.
 In de bijlage vinden jullie de wedstrijdkalender. Om alvast rekening mee te houden.Tevens in de bijlage de trainingskalender voor de eerste maanden (tot en met december). De trainingstijden zijn ongewijzigd, zoals reeds hierboven vermeld voor Reynaertland. Op dinsdagavond is er de mogelijkheid voor de masters en recreanten (20+) van 21.15 tot 22.15 uur). En op vrijdag dus Wachtebeke. Enkele vrijdagen vallen uit, zoals vermeld in het schema.
 Speciaal voor de diplomazwemmers en beginnende wedstrijdzwemmers gaan we vanaf komend seizoen beginnen met het startplan.

Hierin zullen zwemmers die net klaar zijn met diploma zwemmen en de nieuwe zwemmers, technisch opgeleid worden tot beginnend wedstrijdzwemmer. Dit om de kloof van de zwemles naar wedstrijdzwemmen kleiner te krijgen en beter inzicht te krijgen wie welke aandacht nodig heeft.

Meer informatie hierover kunt U hier vinden.Veel plezier in het nieuwe seizoen.